Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


jueves, 18 de julio de 2013

De Ponent a la costa (Lleida-Tarragona i tornada amb tren)

Lleida 16/07/2013

Sortida peculiar de Lleida a Tarragona amb Btt i tornada amb tren amb la finalitat d'anar del secà a la costa i fer un banyet. Es necessita tot el dia ja que la ruta pot estar entre les 6-8hores i després s'ha d'agafar el tren regional sobre les 18h ja que és l'únic on es pot carregar la bike.

Sortida de Lleida a les 07.30 des del carrer Acadèmia direcció la Bordeta per recórrer part de la plana de Lleida passant per Juneda (seguint el senderet del canal d'Urgell) fins arribar a les Borges Blanques.



A partir d'aquest moment comença un trencacames per la serra Llarga que separa Cervià i l'Albi de les Borges Blanques, per acabar amb una espectacular trialera abans d'arribar a Vimbodí un cop passat El Vilosell. La veritat que la trialera és un pèl curta però intensa.

Després la ruta planeja per l'Espluga de Francolí fins arribar a Montblanc, moment de parar per refer una punxada i menjar. Sortint de Montblanc i un cop creuat el riu Francolí comença la pujada del coll de l'illa, constant però sense grans rampes amb camins en bon estat, que passa pel mig del mateix poble de l'Illa.
Un cop creuada la Serra de Miramar on deixem la Conca de Barberà per donar pas a l'Alt Camp, agafem una trialera després de baixar uns 100 metres per la carretera a mà dreta. La trialera en un principi és poc practicable però enseguida es torna en ràpida i bonica. El final dels corriols ens deixa a uns 2km de Valls


Sortint de Valls ja només queda la part final, una pujadeta final i baixar pels pobles de Puigpelat i Els Pallaressos fins Tarragona, on seguint el transcurs del riu Francolí, molta pedra, s'arriba al port/platja. Arribar, dinar, banyet i cap al tren!


Distància: 116,45 km
Desnivell: +1401m
Durada: 7 hores pedalant i 9 hores el total
Avituallament: es passen per molts pobles i tots ells tenen font.




Enllaç:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4859370


Components:
Víctor Caballero
Guillem Iglesias
Joan Cano




Felicitats, també, a la persona/es que van crear la ruta
Xuán Galkatt

No hay comentarios:

Publicar un comentario