Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


miércoles, 19 de marzo de 2014

Trobada d'escaladors al Montroig

15 i 16 de Març del 2014

Com va sent tradició, quan s'atansa la primavera, la SEAM (Secció d'Escalada i Alta Muntanya del CEL) i la Agrupació Excursionista de l'Urgell organitzen una trobada d'escaladors al Montroig.
Aquest any era especial, ja que desprès de molt temps, el Joan Escuer i el Jordi Marmolejo treien a la llum la segona guia d'escalada de la zona.
panoràmica del Montroig (escalatroncs.wordpress.com) 
El cap de setmana va començar a Vilanova de la Sal, on poc a poc els escaladors anaven treien el cap. Per agafar forces vam esmorzar al bar del poble tot buscant alguna ruta a la nova guia. Amb el dipòsit ple, la gent es va anar distribuint pels diferents sectors del Montroig. El dia acompanyava, un sol espatarrant va fer que gaudíssim de la roca com autèntics llangardaixos.
Preparant el material

Capitan Veneno
A mesura que el sol s'anava ponent, la gent es retirava de les parets per anar al camp base, la casa de colònies "Els quatre vents", emplaçada a prop del monestir de les Avellanes, un lloc tranquil en ple cor de la Noguera.
Camp Base

Moltes cares conegudes i d'altres de noves anaven apareixen, entre comentaris de les vies que havíem escalat, birres i música es va fer l'hora de la projecció de la presentació de la guia del Montroig, aquí els seus creadors ens van explicar les peculiaritats de la seva creació.

La cloenda de la exposició donava pas al sopar, on els cuiners ens van deleitar amb un plat de macarrons i pollastre a l'ast que estaven per llepar-se els dits. Per pair l'àpat, el Marc Segarra ens va mostrar un vídeo de l'expedició als Andes amb el CETAC. Més tard es va celebrar el sorteig, més de 50 premis es van repartir entre els 74 assistents.


Al voltant de les 23:30 h s'obria la barra i la música per donar pas a la "discomòbiil" fins passades les 3 h del matí. Molt bon ambient, "bailoteos" amb tot tipus d'estils musicals i molts somriures.


El diumenge s'aixecava amb una mica de ressaca, però la xocolata desfeta i coca ens feien agafar forces per gaudir d'un altre dia d'escalada.


ENLLAÇ DE LES FOTOS: CLIKA AQUÍ!

Vies escalades per les diferents cordades:
K bonica boira
Pell de serp
Brothers Ruiz
NEM
Crackovia
Klan hommenauers
zona d'esportiva Agulla dels Pelats
zones d'esportiva Os de Balaguer
zones d'esportiva de Camarasa

Segarra escalant al nou sector d'esportiva de l'Agulla dels Pelats

Des de l'organització volem donar les gràcies a tots els assistents per fer-ho possible, i un fort agraïment als resposables de Boulder Indoor Lleida per haver-nos fet costat, ens veiem l'any vinent!

Canito Xitu

3 comentarios:

  1. Hola, agrairia que ja que useu una fotografia meva (la de la panoràmica del Montroig) que es troba sota una llicència Creative Commons respectéssiu els termes de la mateixa, bàsicament pel que fa al reconeixement,
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. Bones Eduard, ja he ficat a la llegenda de la foto el lloc web d'on he tret la foto, així et sembla bé?
    Salutacions!

    ResponderEliminar