Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


jueves, 17 de noviembre de 2016

Equipació ciclisme temporada 16/17

Per tercer cop en els últims quatre anys us presentem la nova equipació de ciclisme per la temporada 16/17. Com sempre l'autor del disseny ha estat en Guillem Iglesias, frutero 100% i designer manager de Tactic, empresa gironina que treballa en el camp de la customització de roba esportiva desde fa 15 any.

Les equipacions mostren una clara evolució, sempre buscant l´útima tendència, tant en materials com en dissenys.  A nivell de materials, s´ha escollit la línia Plus de Tactic, que está pensada i dissenyada per aquells ciclistes exigents que ja no concebeixen la seva vida sense pujar-se a una bicicleta. Pensat, també,  per mantenir una posició més curvada i agressiva sobre la bici. A més, presenta una estructura semicompresiva confeccionada amb diversos teixits, perfecta per gaudir d'una total sensació de lleugeresa i aconseguir una òptima transpirabil·litat. El teixit principal del maillot és el HostCarbon. El seu fil de carboni millora la circulació, oxigenant les cèl·lules i facilita la disminució d'àcid làctic. Protegeix el cos de l'absorció d'energia estàtica, electromagnètica i dels rajos UV.

A nivell de disseny s´ha intentat adaptar les últimes tendències del món ciclista. Figures geomètriques i degradats juguen un paper destacat, sempre mantenint una imatge sobria i a la vegada moderna i estilosa. S´ha mantingut el color principal, el taronja, com a color predominant, aquest cop amb tinta flúor per donar-li un toc més vistos.

Temporada 16/17
Temporada 14/16


Temporada 13/14


Per fer-ho possible i sufragar part del cost de l'equipació ens han donat el seu suport les següents empreses:


Des d'aquí mil gràcies de nou per ajudar a tirar endavant aquest humil però engrescador projecte.

Si algú està interessat en adquirir alguna de les equipacions, o bé, està interessat en preguntar per algun model pot enviar un mail a guillemiglesiasguasch@gmail.com  i ens posarem en contacte el més aviat possible!


Guillem Iglesias & Xuán Galkatt


No hay comentarios:

Publicar un comentario