Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


jueves, 13 de junio de 2013

Volta a Monserrat trailrunning

Un dels reptes de la secció trailrunning de SalyFrutas era la volta a la mítica muntanya de Montserrat, ja que temps abans     l´havíem fet amb btt i teníem la curiositat de conèixer les sensacions que ens aportaria donar la volta corrent.


Tot el trajecte marcat, en alguns moments amb marques de pintura vermelles i blanques (GR), altres de color groga, i pals indicatius. Camí molt trencacames.



Distància:               24,4km
Temps:                   4h 40 min
Temps en moviment:       3h 20min
Ritme mig:               13:20 min/km
Altura guanyada:         1,591 m
Calories:                2,341 C


Començant ben d´hora des de Can Maçana, el 25 de gener amb una temperatura d´uns 8ºC ja teníem tot l´equip preparat (track carregat al GPS, barretes, gels, fruita, farmaciola, motxilla d´hidratació ben carregada...) i iniciem el camí al Monestir de Montserrat.

Passem pel Refugi Vicenç Barbé que ens porta per un camí amb pujades i baixades curtes pero molt fortes direcció al Coll del Migria i Montgros. Uns del racons més bonics de la ruta és el punt on es troba El Cilindre, un bon moment per recuperar forces i menjar una mica.



Ja em arribat a Sant Jeroni, el punt més alt de Montserrat. Aquella vista impressionava molt, estàvem a 1,236 metres d'alçada.

Al capdamunt hi havia una rosa dels vents que indicava tot allò que podies veure des d'allà.






De baixada de Sant Jeroni, direcció al Mirador del Monestir de Montserrat, ens vam adonar què encara faltava uns 2/3 de la ruta. Encissats per les vistes i raconets que ens brindava la muntanya el temps se´ns estava tirant a sobre.



Passant pel monestir de Santa Cecilia, direcció Can Maçana, veiem a la nostra esquerra el Cavall Bernat. Vàren començar aparèixer els primers símptomes de cansament ja que ens estàvem quedant sense aigua i combustible.
                                       


Amb el punt d´inici a la vista, casi sense forces, deixem enrrera la mítica Cadireta d'Agulles i la Roca Foradada.




Un cop assolit el nostre repte, totalment fosos i satisfets, vam tenir la sensació d´haver fet un "Sal y Frutas" en tota regla.

runners: Canito_Xitu, Guilli_GIG

GIG

2 comentarios:

  1. Núria! si la vas a fer algun dia, tinguis cuidado q l´altimetría del track q hi ha al wikiloc està equivocada en uns 500m aprox, influïnt de manera important el temps total de la ruta!

    ResponderEliminar