Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


domingo, 30 de junio de 2013

2a Pedals de nit

Torrefarrera-29/06/13

Gran festa de la btt nocturna a Torrefarrera, amb una molt bona organització tenint en compte les dificultats logístiques que suposa un esdeveniment d'aquests tipus de nit.
Passades les 21h es va donar el tret de sortida d'una cursa que passava pels termes de Torrefarrera, Rosselló i Alpicat. La primera part de la cursa es va disputar per asfalt per encarar la primera pujada al pla per senders al 4t km. Després d'un ràpid trencacames, i encara de dia, la cursa va entrar a les trialeres de Rosselló per acabar sortint a la meitad de la pujada del Litourmalet. A partir d'aquí, a planejar i baixar fins Malpartit, on hi havia el primer avituallament. Tot seguit direcció Alpicat per trencar al canalet d'Alpicat que boreja tota la serra.
Realment per la gent que no ho coneixia i de nit, va ser una autèntica emboscada. Molts trams amb fang pesat i algun que altre forat que la organització debia marcar o bé arreglar. Al sortir pujada per Mongatxó i una altra vegada pel pla (zona molt ràpida a relleus) fins a Alguaire. Tornada a Torrefarrera ràpida on els intrèpits bikers van poder gaudir d'un cel totalment estrellat i de la tranquilitat de la nit. Al arribar a Torrefarrera et feien passar pels carrers més cèntrics on es notava el caliu del veïns, un encert de l'organització.



Distància: 42 km
Desnivell: 458m+
100% ciclabe

 Salyfrutas Team
............
38è Christian Doz 2h 24min
39è Joan Cano   2h 24min
............


Des de Salyfrutas felicitar a l'organització pel recorregut i la logística (personal, avituallaments molt complerts...), a més de tots els serveis extra que oferien: entrepans, massatges, rentar les bicis, dutxes...No obstant això, cal dir que de cara a properes edicions haurien de tenir en compte que les pujades i baixades de sendres tècnics haurien d'estar sobre el km 10 un cop la carrera ja està estirada. A més, no es pot permetre certs forats al mig d'un sender amagat per la malesa, realment hi van haver bastantes caigudes en el tram del canalet d'Alpicat.

http://torrefarrerabikers.es.tl/

Xuán Galkatt
  




No hay comentarios:

Publicar un comentario