Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


miércoles, 17 de julio de 2013

1r Open Psicobloc Terres de Lleida - 13/07/13

Alcarràs - 13/07/13

Gran participació en el primer open psicobloc de les terres de Lleida promogut pel CEL (centre excursionista de Lleida) i la secció SEAM, juntament amb el club excursionista l'Aspardenya d'Alcarràs.
Per fer-ho possible es va necessitar la implicació altruista d'un gran nombre de persones que van montar l'estructura gàrgola i el slackline. En especial destacar la implicació de Josep Mª Cano (organitzador event) i Andreu de Dios (enginyer de vies)



El temps va ser un aliat i a la vegada un enemic, coses dels estius lleidatans. Gran principi de dia amb temperatures perfectes per passar una matinal a les piscines salades d'Alcarràs, i desastros final amb una forta tormenta d'estiu prèvia a la final.

El dia el podríem dividir en tres parts: open infantil, classificacions prèvies i les finals

Open Infantil: èxit de participació amb un total de 38 nois/es que van poder disfrutar d'una especialitat poc coneguda i poc fomentada en les terres lleidatanes però espectacular i amb molt poc risc a la vegada. Tots ells van poder gaudir d'un total de 4 vies i com a premi van rebre el seu diploma corresponent i alguns van poder aixecar les seves primeres copes.




Classificacions prèvies: uns 50 escaladors aproximadament arribats principalment de ponent (alguns de la val d'Aran) es van donar cita a les 15h per començar les classificacions per la final. Els competidors tenien que elegir entre dues modalitas. Peus lliures (pots tocar amb el peu qualsevol pressa del panel) i peus mà (només pots posar els peus on pots posar la mà).
Es van dividir els participants en tres grups per dinamitzar la competició. Tots ells van disfrutar de 7 vies durant una hora per grup.  












Finals: arribada la nit es va disputar la final de dones i la de homes modalitat peus lliures, en finalitzar es va suspendre per l'arribada d'una tempesta espectacular que va fer impossible seguir amb la competició. Els resultats van ser els següents:

-Premi especial a la primera noia classificada:
 Patricia Blanco
-Modalitat peus lliures:
1r Ian Balletbo
2n Bernat Sanclemente
3r David Palau
-Modalitat peus obligats:
1r Gerard Medina
2n David Espinet
3r  Aleix Gavalda

El representant de Salyfrutas (Joan Cano) no va superar el tall (48 punts) al sumar 40 punts.

A més, el públic assistent i els particpants van poder gaudir de la especialitat del slackline de mans d'un dels participants en el campionat del món com és en David Sanz, vingut des de Vinarós amb la finalitat d'ensenyar i fomentar aquesta nova modalitat. L'exhibició va ser espectacular, acompanyat també d'Albert Sisó (cowboy de Soses) un dels especialistes de les terres de ponent en aquesta modalitat.




Enllaços

https://www.facebook.com/PsicoblocDeLesTerresDeLleida?fref=ts
http://www.cel.cat/
http://laspardenya.blogspot.com/


Per finalitzar, des de Salyfrutas felicitar a tota l'organització per la realització d'un event tan espectacular com aquest i esperem més per l'any vinent!!

Xuán Galkatt

No hay comentarios:

Publicar un comentario