Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


martes, 28 de octubre de 2014

IV Duatló Rosselló

Rosselló-26/10/2014
 
Matinal atípica pel canvi d'hora i excessivament calorosa per estar a finals d'octubre. A les 9:00h ja estaven preparats els dos fruteros disposats a recórrer els camins i la serra de Rosselló (de qual ja n'hem parlat en altres articleshttp://salyfruta.blogspot.com.es/2014/04/trenkacames-2014-trs-lleida.html) corrent i en btt. La duatló tenia el format típic, és a dir, una part de cursa peu, canvi a la btt per acabar tornant a fer la cursa a peu.
 
La primera part de la cursa a peu (6km) va ser rapidíssima, on els corredors van sortir a tot drap i els 30 primers van córrer per sota els 4 minuts el primer km. Un ritme massa dur de camí als corriols de la Serra de Rosselló que només van aguantar els millors.

 
 
La segona part tocava agafar la btt (20km i +300m desnivell), uns primers 8 km rapidíssims on agafar bona roda era important però realment difícil ja que no es va arribar als 100 participants. Un copa d'alt de La Serra, puja i baixa entre corriols no massa tècnics però on es podia marcar diferències. La tornada per pista rodadora.

 


 
Per últim, un cop aparcada la bicicleta era el moment de l'últim tram de cursa a peu (2,5km totalment plans) pel costat del canal que travessa Rosselló on cadascú donava el màxim per retallar al crono final.

Tot i la baixa participació comparat amb altres anys, hem de felicitar a l'organització i sobretot als voluntaris que van omplir les cruïlles i els camins per facilitar la disputa de la prova.
 
 
 
 
Components
 
1r ............................1h 19m
21è Joan Cano.........1h 36m
34èÀlex Moreno......1h 46m
70è........................2h 15m



Xuán Galkatt

No hay comentarios:

Publicar un comentario