Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


martes, 21 de octubre de 2014

Ermitanyos 2014

Balaguer-19/10/2014
 
Una nova edició de l'Ermitanyos, un clàssic de la btt a La Noguera, va fer que part de l'equip es trobés de nou a Balaguer a les 07:45 per encarar l'ascensió a les tres ermites que donen nom a aquesta trobada: Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi. El temps va acompanyar però la duresa inusual del sol, per estar a finals d'octubre (30º pujant Sant Jordi), va fer que les dos últimes pujades fossin realment dures.   
El recorregut i la filosofia són igual que altres anys (veure crònica edició 2013 http://salyfruta.blogspot.com.es/2013/10/ermitanyos-2013.html ) , marxa no competitiva que prioritza un dia pur de btt entre amics amb avituallaments d'alta quantitat i qualitat al cim de cada ermita. També és cert que si la intenció es realitzar les tres ermites i no arribar passades les 16h és convenient sortir aviat i no encantar-se gaire als avituallaments.
El recorregut va presentar alguna variació puntual respecte altres edicions, no es va passar per la trialera de Nirvana però a canvi es va fer un nou corriol desconegut per molts de nosaltres. Com sempre felicitar l'organització pels avituallament i pel recorregut però per altra banda dir que el dinar deixava molt que desitjar.
 
 
 


Distància: 84km
Desnivell: +1950m
Temps: 6 hores pedalant
      



Components 
 

Antoni Bergel  (3 ermites)              Guillem Iglesias (3 ermites)                  Òscar Viladegut (1 ermita)
                       

Víctor Caballero (2 ermites)                                                     Joan Cano (3 ermites)
 


Josep Maria Cortés (1 ermita)
      



Xuán Galkatt

No hay comentarios:

Publicar un comentario