Ideologia:

Surt a fer esport i disfruta.
Grup d’amants de la combinació entre esport i natura, com són BTT/Ciclisme/Trail-running/Escalada
Pretén ser un blog per donar a conèixer experiències esportives per a què sigui útil per altres esportistes.


jueves, 23 de marzo de 2017

Hivernal Cervera 2017

Cervera - 05/03/2017

Per primer cop des de que es celebra la Hivernal de Cervera Salyfrutas hi va ser present. Molts companys ens comentaven la espectacularitat del recorregut amb una gran quantitat de corriols nets i cert desnivell per ser La Segarra.
Amb aquests comentaris i investigant rutes per la zona, al final, a l'edició del 2017 part de l'equip de Salyfrutas va decidir inscriure's i participar d'aquesta festa. Curiosament cada integrant de Syf va decidir fer un recorregut diferent per diversos motius.

El Víctor Caballero, que venia de fer el dia anterior la Duatló de Fraga, va decidir fer la curta. Tot i l'esforç del dia anterior va aconseguir la victòria en la seva categoria. Uns 25km en 1h 06m, una bala!


Per altra part, Joan Cano Colomina, després d'unes setmanes quasi sense entrenar va decidir fer la mitjana, i va fer en 2h 20m els 40km, essent el 60è de la general. Impossible haver fet aquest temps sense l'ajuda de Toni que en tot moment va oferir la roda i va marcar un ritme ideal. 


Per últim, Antoni Bergel, es va atrevir a encarar el bucle final de 25 km, quasi tot corriol molt tècnic tant de pujada com de baixada. Un autèntic trencacames que va fer augmentar el desnivell fins als quasi +1500m i només apte pels més preparats.  

 
En general, una gran organització amb un poble volcat amb l'event i uns corriols molt nets i treballats. L'únic punt negatiu que podem comentar és l'excés de participació sobretot a l'hora d'encarar els primers corriols, tot i estar a partir del km 15, es van crear diferents taps amb el perill d'enganxades.
Per la resta, és una cursa per repetir o descarregar el track per fer-lo algun dia, a poder ser que no sigui a l'estiu que a La Segarra el sol pica de valent!

Toni Bergel, Xuán kno i Víctor Caballero

Xuán kno Galkatt

No hay comentarios:

Publicar un comentario